Ny färg på Omnioutil spann

De populära spannarna från Japan har kommit in i en ny färg, den här snygga mörkgröna spannen med tillhörande lock. Den är perfekt till förvaring i trädgården och som du ser på bilderna finns även ett hål i handtaget som är perfekt för att sätta fast vattenslangen i om du vill fylla hinken med vatten. Ett annat alternativ är att fylla hinken med is och hålla drycken kyld tills du är framme på stranden. När drycken är slut kan hinken istället användas att sitta på, eller varför inte till att bygga sandslott?

Det roliga med denna spann/hink är att endast fantasin sätter gränserna för vad den kan användas till då den tål både kyla och värme samt tyngd! Den kan användas som möbel, till förvaring osv. Den finns i två storlekar och flera färger, som rosa, grå och vit mm.