Rubens barn – ljuvliga dockor

Hej där!

Söker du efter en ny kompis? Hos oss på Sand & Lin finns flera söta dockor från Rubens barn som passar alla barn från 1 år och uppåt. Förutom inredning har vi en hel del för barnen, som leksaker, böcker och kläder. Men framförallt har vi de mest fantastiska dockor som uppmanar till att utveckla barns empati genom lek och att skapa långvariga vänner som barn kan relatera till. De glada och finurliga dockorna är svenskdesignade, handgjorda och av hög kvalitet. Dockorna är gjorda av mjukt material och kan tvättas i tvättmaskinen, så självklart kan de vara med och leka överallt. Dessa ljuvliga dockor finns i flera storlekar och har alla en egen härlig personlighet samt personliga namn!

 

Ecobuds dockor är tillverkade av ekologisk bomull och är lätta att ta med sig var man än vill. På engelska betyder buds både “knopp” och “kompis”, och dessa söta dockor vill vara vän med både alla barn och vår miljö. Dockorna heter från vänster: Daisy, Aspen, Poppy, Hazel, Fern och Iris.

 

Rubens kollektion baby är perfekta att träna på för blivande storasyskon.
I butik finns Emma (i lila) och Erik (i blått).

I kollektionen Rubens Kids finns flera söta kompisar att välja bland så som:
Clara, Oliver, Mimmi, Jonathan, Olivia, Tim, Lollo, Alma, Cicci och Linnea

Rubens Cuties är ett gäng gulliga vänner som alltid är glada och finurliga, finns i:
Emelie, Jennifer, Hanna, Charlie, Adam och Karin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *