Inred ditt hem i vårens och sommarens ljuvliga pastellfärger!

Här hos Sand & Lin gör vi allt för att förbereda våren och sommarens ankomst med inredning såsom krukor, kuddar, ljuslyktor  och andra inredningsdetaljer i ljumma färger. Träd och buskar  har fått liv och skiftar i skira gröna nyanser. Trädgårdens rabatter är fyllda av vårtecken med vintergäck, krokusar och scilla i underbara färger. Längtan till förändring och förnyelse är stor nu när sommarsäsongen snart står för dörren. Nyligen packade vi upp läckra löpare och handdukar från Ekelunds trendkollektion i vårens färger som trängs på hyllorna med inredningsdetaljer i linne från Lovely Linen by Kardelen och filtar i matchande färger från Klippans Yllefabrik. Variationen av krukor i butiken är stor. En del av dessa har vi planterat vårens favoritblommor i. En av favoriterna är de skira Mårbacka pelargonerna i ljust rosa nyanser. En annan är Murklocka, i en underbar lila nyans