Den finaste årstiden är här

April månad, är här!

Våren då längtan är som störst efter solstrålarnas värme. Försiktigt vaknar naturen omkring oss och gör så att naturens färger sakta förändras från en brun till en grön färgskala. En kopp kaffe på balkongen eller verandan  med en värmande filt om axlarna ger energi. Det är dags att plantera  i  krukorna utomhus. Lite till mans finns förväntningar om om en lång och varm sommar med inplanerad semesterledighet för rekreation och umgänge med nära och kära.

För min egen del är längtan till stugan stor. På vintern när stugan är tillbommad ser den väldigt oansenlig och ganska trist ut men det behövs bara lite sol och värme för att den ska förvandlas till min ögonsten. I butiken hittar du filtar, linnedukar, krukor, lyktor och ljus för att försköna ditt smultronställe utomhus oavsett om det är en liten balkong, trädgårdstäppa eller ditt uterum.

Välkommen in för att botanisera!