Nyheter för liten och stor!

Efter försäljnings ruschen vid jul och nyår så är inredningsmässorna ett välkommet avbrott i vardagen! Årets trend är lite starkare färger, geometriska former samt hantverk.Liksom förra året står  återvinning och miljövänliga produkter i centrum. Trenden att blanda gammalt och nytt står sig. Så släpp fram din kreativa ådra och inred ditt hem personligt efter din egen smak. Förnya genom att förändra med  små detaljer. Nya kuddar i soffan eller varför inte en ny pläd i ljusare nyans gör skillnad! Även om det inte är vår ännu så det betydligt ljusare än i mörka december. Skandinaviska svala ljusa toner kombineras med starkare accentfärger. En av dessa färger är blått  i olika toner. Populära material är trä i ljusa toner kombinerat med natursten, terrakotta, rök tonat glas och metaller i olika nyanser. När det gäller inredning så har vi köpt in lyktor, krukor, ljus, plädar samt dukar och köksdetaljer i vårens färger. Förtvättade produkter i linne i olika nyanser för kök och bad är på högsta mode och kommer i vårens färger. Det tar dock lite tid innan allt finns på plats. De sagolikt vackra ljusen i milda pastellfärger från Vance Kitira har dock anlänt.

När det gäller babysortimentet så har det kommit en del vår nyheter i bambu i ljusa färger. Allt ifrån: Body och byxor, pyjamas, mössa fleece jacka och overall som går att kombinera i Offwhite och grått.