Vi utökar vårt sortiment!

För alla linneälskare så kompletterar vi vårt utbud av dukar, servetter, handdukar, badlakan med bädd set från Lovely Linen by Kardelen. Linnet är förtvättat och mjukbehandlat. Inredningsdetaljer i skrynkligt linne, den lite tuffar stilen är på högsta mode och trenden ser ut att hålla i sig.

Sedan tidigare finns L: A Brukets väldoftande tvålar i olika dofter och badborstar från Iris Hantverk samt Klinta’s populära väldoftande massageljus i vårt Spa- sortiment. Nyheter från Klinta är matchande Handtvål och Handlotion. De finns i fyra spännande dofter. Välj din favorit bland : Apelsin & Ylang Ylang, Citrongräs & Jojoba, Honung & Ringblomma samt Lavendel och Ringblomma. Tvålarna är framtagna med stor omtanke om miljön. De är vegetabiliska, väldoftande och handgjorda och är utan parabener, färgämnen samt sulfater. De fantastiska dofterna är från eteriska oljor som pressats ur frukter, blommor och örter. Kom in och testa din favorit genom att smörja in dina händer med handkrämen i butiken. Det finns möjlighet för den som vill ge bort ett trevligt paket att köpa ett set i en presentlåda som ser ut som en bok, dvs. en bokgömma.  Nytt är också att det finns ett presentset med tre doftljus med maskulina dofter för män vilket är en trevlig present inför Fars Dag.två, bok Lavendel& RingblommaHerrkollektin KlintaTvål och handkräm  apelsin & Yla Ylang